Boekpresentatie

Donderdag 12 december 2019 is het boek - Lang zal ik Leven - onder warme belangstelling gepresenteerd in Het Groot Tuighuis in ’s-Hertogenbosch.

Burgemeester Mark Buijs reikte samen met Anki Leene de eerste exemplaren uit aan 9 van de 99-jarigen die in het boek op 99 jarige leeftijd vereeuwigd zijn.            

                                                                  

Copyright foto: Danielle Musters

Overzichtsfoto van de fotopresentatie in het Groot Tuighuis in de Noord-Brabantse hoofdstad 's-Hertogenbosch. 

 

Copyright foto: Danielle Musters

7 dames en 2 heren van 99 jaar en ouder. Bij elkaar opgeteld een vertegenwoordiging van meer dan 900 levensjaren.

De heren Van Duin & Witvliet hielden op authentieke wijze ondanks hun respectabele leeftijd een indrukwekkende en bevlogen toespraak, doorspekt met humor & intelligentie.

 

Copyright foto: Danielle Musters

Interviewster Martine van Eekert bedankt Theo van Duin voor de hartverwarmende woorden die hij voor haar had in zijn toespraak.

 

Copyright foto: Danielle Musters

De heer Theo van Duin die in het getal 3 op originele wijze het getalsmatige verband blootlegde tussen de projectsleutelgetallen 66 en 99. Exact het aantal jaar dat hij heeft moeten wachten op het boek, zo grapte hij.

 

CATERING

Wij hebben veel positieve reacties ontvangen over de catering tijdens de boekpresentatie. De hapjes en de vriendelijke bediening werden gewaardeerd door het aanwezige publiek. De catering werd verzorgd door Happaz. Meer informatie: www.happazcatering.nl/

LOCATIE

Wij zijn het Groot Tuighuis zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van de ruimte. De sfeer van deze locatie past perfect bij dit project. Wij bedanken Wendy Vervuurt en Celestine Vugts voor de gastvrijheid. Meer informatie: https://www.erfgoedshertogenbosch.nl/contact/bezoeken/groot-tuighuis

VIDEO

Samenstelling video: Simen Leene
Tijdens de presentatie was een video te bewonderen. Het maken van het boek was voor alle betrokkenen letterlijk een reis. Een reis door heel Nederland. Een reis in de tijd.